Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5938 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
kami11x napisał:
...droga mamo mojego dziecka.
to co ja teraz robie w swoim zyciu to wylacznie moja sprawa,a tobie juz nic do tego.
.

Jeżeli już piszesz coś i chcesz by inni odbierali to jako tako... to dziecko nie jest Twoje ...TYLKO WASZE... PAMIĘTAJ O TYM ZAWSZE....

PONADTO KTO SIEJE WIATR TO BURZĘ ZBIERA....

JEDNYM SŁOWEM jesteś cynikiem...a już myślałem ,że jednak się mylę ...
Dobrze się stało ,że poczekałem na rozwój zdarzenia...
Bo dla mnie jak ktoś POD PUBLIKĘ PYTA SIĘ w taki sposób jak Ty to zrobiłeś to oznacza jedynie iż szuka TANIEGO poklasku...

FAKTYCZNIE ZAMIAST POMAGAĆ INNYM pokrzywdzonym przez zły los dzieciom -//...oni maja swoje rodziny wujków , ciocie , dziadków...itp...//-
ZADBAJ O WASZE WSPÓLNE DZIECKO... by jemu było przyjemnie i miło.

O tamte dzieci się nie martw... one naprawdę mają Opiekunów.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kami11x)
Wiking
kami11x napisał:
LALUNIA napisał:
Kami!!!Ciekawe jak ty chcesz pomóc innym, skoro własną rodzinę pozbawiłeś dachu nad głową i nie dasz im żyć w spokoju!!! Zajmij się w końcu sobą, a nie ratowaniem całego świata!!!
droga mamo mojego dziecka.
to co ja teraz robie w swoim zyciu to wylacznie moja sprawa,a tobie juz nic do tego.
znajdz sobie wreszcie jakiegos chlopa i zacznij zyc na nowo a nie wspomnieniami.
prosze cie hamuj sie troche.
sloma z butow rozsypala ci sie po calym portalu. czas i miejsce wybralas perfekt, gratulacje.

czytelnikow forum chcial bym przeprosic lecz nie mam za co. nie mam wplywu na to co i gdzie i w jaki sposob ktos pisze o mnie.

o jezeli to niebylas ty to przepraszam
a osobe ktora niema odwagi porozmawiac twaza w twaz tylko ukrywa sie jak tchuz pod swiezo otwartym nickiem i wchodzi w zycie prywatne innych serdecznie pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Nie wiem czy dobrze robisz gabriel?
To sa ich prywatne sprawy
I nic nam do nich
Bynajmniej ja bym sobie tego nie życzył, a i Ty byś pewnie nie chciał żeby Ci obcy ludzie których nie znasz i nie są w temacie rozstrzygali o czyichś powinnosciach i moralnych zasadach wobec rodziny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
I nic nam do nich
Bynajmniej ja bym sobie tego nie życzył, a i Ty byś pewnie nie chciał żeby Ci obcy ludzie których nie znasz i nie są w temacie rozstrzygali o czyichś powinnosciach i moralnych zasadach wobec rodziny

ALE FACET SAM SIĘ WYŁOŻYŁ ...!!!...

Mało tego proszę pamiętaj tylko ,że na Tym forum taki..."kami 11x" raczej sobie nie zrobi poklasku bo przecież jest tu parę MATEK z dziećmi których TAKIE INDYWIDUA zostawiły na lodzie .... i poszli do innych kobiet , a ONE nieraz z zaparciem dnia codziennego walczą za każdym razem o godny dzień następny...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ale,ale! ja,na przyklad,bardzo chetnie sobie poslucham.

publiczne pranie,prywatnych 'brudow' jest takie slodkie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
gabriel napisał:
retier1 napisał:
I nic nam do nich

ALE FACET SAM SIĘ WYŁOŻYŁ ...!!!...

Mało tego proszę pamiętaj tylko ,że na Tym forum taki..."kami 11x" raczej sobie nie zrobi poklasku bo przecież jest tu parę MATEK z dziećmi których TAKIE INDYWIDUA zostawili na lodzie .... i poszli do innych kobiet aone nieraz z zaparciem dnia codziennego walczą za każdym razem o godny dzień następny...

A wiesz na pewno KTO,CO,GDZIE ,Z KIM I DLACZEGO??????????????
Jeśli tak to już się zamykam

I nie odniosłem wrażenia żeby chciał zdobyć poklask,pytając się jak można pomóc tym dzieciom
Czy ja klikając na pajacyka też powinienem za takiego uchodzić????????????

Co do samotnych matek, i owszem szacunek w pierwszej kolejności ale bez rotrząsania dlaczego ona jest sama i szukania winnego za ten stan rzeczy.
Od tego są sądy, jeśli któraś ze stron sobie tego życzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:

Bynajmniej ja bym sobie tego nie życzył, a i Ty byś pewnie nie chciał....

ACH ...
PRZECIEŻ ...ANI TY a tym bardziej JA... nie dalibyśmy Tak buńczucznych i debilnych odpowiedzi na zaczepkę ....
MY ewentualnie zrobilibyśmy to taktowniej....
ZMIENILIBYŚMY ZDJĘCIE ...i przede wszystkim taktownie zamilklibyśmy ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Boję się narażać gabrielowi , bo zaraz mnie zbeszta, o rany ,rany co ja robię....???
Ale jak już zaczęłam to skończę......
Retier1 ma rację i popieram jego wypowidż, bo nikomu nic do tego!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A niby miał być taki melanchlijny dzień , a tu burza tuż, tuż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
vanessa 30 napisał:
...Retier1 ma rację i popieram jego wypowidż, bo nikomu nic do tego!!!!!
Ależ oczywiście ...OBOJE MACIE RACJĘ... TYLKO JEŻELI COŚ POSZŁO NA FORUM PUBLICZNE TO TRZEBA LICZYĆ SIĘ Z REAKCJĄ ...TAKĄ..LUB INNĄ ...
ZE STRONY żądnej KRWI publiki....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok